fredag 7 september 2007

"Tillförlitlig och professionell service"

Finlands hittegods-service som skickade ett väldigt otydligt brev till mig häromdagen har en webbplats, men nej, jag känner fortfarande inte att jag litar på dem. Jag har dock betalat summan i brevet. Det blir som ett lotteri. Vad tror ni, kära läsare, kommer jag att få en försändelse med något av värde?

Den som vill ta en titt på webbplatsen kan kolla här!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken egendomlig webbplats! Allt känns mycket otillförlitligt måste jag säga.

Anonym sa...

För några veckor sen fick jag ett paket från Japan som svenska posten ivrigt skickade ut till Hammarkullen - 1 mil från stan - flera gånger! Jag har inte ens varit i Hammarkullen. Det skulle till mitt kontor och när jag fick det var adressen helt korrekt. Var gick det fel?! (Postens kundtjänst hanterade det hela genom att koncentrera sig på att mitt namn stod före företagsnamnet "DET ÄR FEL!". På verket gör man så när saker inte ska diarieföras, försökte jag förtvivlat förklara, samt att alla andra försändelser som skickats så kommit fram till mig. Näpp, det var FEL!)

Nu har det hänt igen men denna gången är det UPS som har lämnat ut mitt paket till fiskhamnen eftersom det borde höra dit eftersom det stod "fish" (!) i adressen. Dom hittade inte det statliga verks namn - där jag jobbar - på engelska på hitta.se eller box-adressen. Hade dom testat google hade dom kommit direkt till vår hemsida med alla adresser... Grejen är den att inte bara har UPS försökt dela ut mitt paket, NÅGON har tagit emot det oxå! En bok signerad till mig! (Ja det vet dom ju inte om dom inte öppnar paketet.) Eftersom detta uppdagades igår - fredag - eftermiddag så får jag vänta till måndag innan jag får se om UPS kan återkräva mitt paket. Jo, jag ringde UPS först för det spårnummer jag hade var fel. DOM KAN INTE SÖKA PÅ VARE SIG ADRESS ELLER NAMN ELLER NÅGOT ANNAT ÄN SPÅRNUMRET! Är inte det chockerande?! Tänk om det hade varit något riktigt viktigt - typ ett hjärta till en operation (ok det var extremt, men ni fattar vad jag menar) - borde man inte köra med livrem och hängslen då? Dom har ju uppenbarligen bara begåvningsreserven anställd. Jag skulle kunna tänka mig att folk nyttjar budfirmor just för att vara extra säkra på att saker ska komma fram. Efter dessa erfarenheter så känns det som om det är tryggast att hämta sakerna själv - på plats!