fredag 14 september 2007

En prenumeration på orkankläder?

Ibland vet man exakt vad man vill ha på sig, problemet är bara att plagget i fråga inte finns i butikerna, eller att man inte kan få det på sig på grund av den storleksfascism som råder i många, men inte alla, affärer. Andra gånger går man i affärer och ser bara kläder i färger och tyger man inte gillar. Nu tror jag mig vara en lösning på spåret.

Orkan Lia är ett designföretag som skapar kläder för folk som vill sticka ut i mängden, och plaggen tillverkas endast i ett exemplar. Företaget har en butik i Linköping men erbjuder också klädabonnemang, som går ut på att man får måttsydda plagg hem i brevlådan varje månad, och särskilt dyrt är det inte heller.

Om man vill prenumerera på kläder får man först svara på frågor om vad man gillar, samtidigt som man tittar på olika klädmodeller för att hitta sin "profil". Därefter tittar man på olika tyger och tar mått. Till slut bestämmer man vad det första plagget ska vara och i vilket tyg det ska sys. För den som vill bli överraskad går det också att ordna. Håll med om att det vore ganska spännande att få kläder i lådan!

Läs mer här på webbplatsen

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken kul idé! Snygga kläder är det också.