tisdag 9 oktober 2007

Testa kvinnan i dig

Ett smålarvigt kvinnlighetstest hittar du här.

Min poäng: 209

"Du är laddad med östrogen och det råder ingen tvekan om att du är kvinnlig! You go girl!"

Hur kvinnlig är du?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Min poäng: 215

Anonym sa...

Det är sådana som du som sätter definitionen för vad som är kvinnligt och inte. Du är ett praktexempel av kvinnlighet. Sträck på dig och var glad! Poäng: 261

Ett något förvånande resultat, men why not? :-)

Anonym sa...

Alltså jag fick nog en del avdrag för nagelfrågan. Jag tolkade den som fingernaglar. Då får jag inga tjejpoäng. Hade jag tolkat den som tånaglar Då är det en helt annan femma. Mina tår är alltid målade. Eftersom det piggar upp mig.

Jag är inte en särskilt tävlingsinriktad människa. Det är bara vissa "märkliga" saker som jag vill vinna. Den här sortens tester. Och det här är skamligt, jag får en kick av att ha bättre horoskop än andra och känner det som att jag förlorar när mitt horoskop är dåligt. Det handlar inte om att tro på horoskopen, för det gör jag inte, Det handlar om att VINNA! MWOOOOAAA HAAA! ( jag är ett lejon)

Eva sa...

När jag är lätt onykter blir jag oerhört tävlingsinriktad och måste till varje pris vinna alla larviga frågetävlingar på fester och liknande.

Jag vill även "vinna" såna här tester, vilket ofta är detsamma som extremt höga eller låga poäng. Men det hände inte den här gången, nej.

Minns för övrigt testet "Vem är du i Star wars". Jag blev Chewbacca, vilket jag är nöjd med, även om det sved lite att jag inte blev Darth Vader, för jag låter ju som honom när jag andas. Fast å andra sidan har jag för mig att man inte kunde "bli" Darth i testet.