söndag 26 augusti 2007

Hemma igen


Efter en mardrömslik resa från Cardiff som tog 24 timmar i stället för 12 är vi nu hemma och myser med vår kattunge Grace. Jag ska inte trötta ut er med alltför många detaljer, men resan involverade en ofrivillig hotellnatt, eller snarare några hoteltimmar, i Helsinki efter ett missat plan och någon sorts ickedialog med oförstående flygplatsmedarbetare som inte ens kunde skolengelska. (Det påstås att finnarna når väldigt bra resultat i skolan, men det gäller banne mig inte språk) Vi blev framåt småtimmarna tvungna att tillverka en kattlåda av en kartong för skrivarpapper och några nävar grus som omgav en fejkpalm i foajén. Och det var mycket nära att det inte blev någon kattresa alls.


Grace sov väldigt mycket när vi kom hem. Hon gömde sig i vår säng i timtal och sen byggde hon en grotta under en filt i soffan. Nu har hon kvicknat till och studsar runt i lägenheten till vår förtjusning.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åh gud, vilken mardrömslik resa! Lilla Grace är såå söt på de här bilderna. Härligt att hon piggnat till. När får man träffa Gracie då?

Anonym sa...

Vad fin hon är!

Anonym sa...

Så märkvärdigt pigg & fin! Med lite bus i blicken..?

/Sara

Anonym sa...

Hej Evo!
Vilken toppenkisse? Jag blir riktigt avundsjuk. Får ju hålla mig till icke levande katter men har en ganska fin samling. Bla stora svarta, Franskatten, Juniskatten och Pontuskatten.
Hälsningar
Mona