onsdag 13 augusti 2008

USA-resan: Musiken

Efter USA-resan ballade photoshop ur här hemma och sedan åkte jag till Norrland. Därför blev det inte så mycket skrivet om turnén, med sina åtta spelningar på 14 dagar. Så nu gör jag en serie med saker värda att uppmärksamma från resan i stället. Jag ska inte trötta ut er med kronologi.

Jo, anledningen till att vi åkte över till USA var att T ordnat spelningar åt Stupidity. Det gick bra "over there", riktigt bra. Vi fick nyligen veta att Little Steven, en av Springsteens musiker, kommer att köra låten "A Girl Named Moe" som sin "coolest song of the week" på sin satellitkanal Sirius Radio den 18-24 augusti. "Too Bad" och "Wow-Wow-Wee" kommer att spelas flitigt i 13 veckor.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hrmm! Urschäkta, men Little Steven - "en av Springsteens musiker" - har faktiskt haft en solokarriär och ett eget band. Steven van Zandt engagerade sig mycket i Sydafrika och arbetet mot apartheid (Vad har den sk Bossen gjort i de sammanhangen?). Dessutom har varit skådis meden bärande roll i tv-serien Sopranos som Silvio - Tonys consigliere.

Läs mer här:
http://sv.wikipedia.org/wiki/Steven_Van_Zandt

/Erika

Eva sa...

Visst är det så! Och ja, det är även han som köper korv och tidningen Mojo när han är på Seveneleven i Göteborg :-)

Anonym sa...

Va skoj hur som helst att det gick så bra. Ni åker nog på utlandet igen.

/Sara

Anonym sa...

PS. Glömde säga att jag tycker hur som helst att det är väldans kul att han spelar Stupidity!!!

Nos vemos!

/Erika