fredag 2 november 2007

Öronsnäckor


I dag har jag köpt dessa örhängen. Åhléns rear ut alla smycken från Dada's diamonds, för de ska inte sälja dem mer. Tråkigt, för det är väldigt fina smycken. Fast trevligt för min plånbok.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Snygga örhängen. Jag är sugen på en ring från Wonderland-kollektionen.

Eva sa...

Vilken då? Ringen med hjärtat från That's amore-kollektionen finns på rean!

Anonym sa...

Den är superfin om det är den med hjärtat! Vad kostar den? Vill ha alla smycken!

Eva sa...

Kollade inte på priset på hjärtringen, men en kvalificerad gissning är 300-400. Örhängena kostar normalt 695 (tror jag) och jag fick dem för 399.

Att bo nära Dada's Diamonds affär är en enda stor frestelse!

Anonym sa...

Jag skulle nog allra helst vilja ha det där lilla benet, Kick it... eller oxå allt... ;0) Du har f.ö. mail.

Anonym sa...

Åhhhh! Ringen med händerna som håller i hjärtat från That's Amore är sååå fin! Gillar även Wonder Charms Rose, ring. Bland annat. Kick it är så du Charlott. ;-)Tycker absolut du bör köpa den!

Anonym sa...

Ja Kick it känns mer rätt än dödskallar nuförtiden... Jag tror att jag ff gillar dödskallar och om några år när trenden lagt sig kanske jag plockar fram punk-ringarna igen. Men de senaste åren har det ju gått inflation i dödskallar! Söta med rosetter på barnkläder. Kul ett litet tag, men nu *bläh*. Ungefär som när man äntligen fick köpa rosa barnkläder till "hon som gillar korv". Det var kul i två år, sen började man prisa brun manchester med sniglar och annat 70-talsretro från P.o.P.

Eva sa...

Tyvärr tror jag att Kick it är en väldigt svårburen brosch. Jättehäftig javisst, men...

Anonym sa...

Hörru Evo, om du har vägarna förbi Sthlm-Ålle snart kan du väl se om rean fortfarande pågår? Och vad som finns kvar av Dadas smycken?