torsdag 8 november 2007

Fel säsong för Cavallikläder

Är det bara jag som tycker att Hennes & Maj-Britts Cavalli-kläder känns lite, eh, off season? Små slinkiga ärmlösa klänningar i guldlamé eller leopardmönster, känns det som något ni vill ha på er en kylig novemberkväll?

Det här är som något som de borde ha lanserat på sommaren.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jovisst men då vill jag ha yllekofta och yllemamelucker under Ha Ha! Och det är nog inte så stylish. Så du har nog rätt det är off

Anonym sa...

Jag tillhör inte dom som kastade sig ut igår, just eftersom det bara var små slinkiga klänningar. Men så såg jag på H&M:s webshop att det fanns en guldig börs, så jag tänkte att jag går och kollar om den möjligtvis finns kvar. På vägen till H&M gled jag in på favvoshopen Charlotte (!) som säljer Odd Molly bl.a.. Dom hade en hel drös av olika börsar/väskor från Becksöndergaard och jag blev helt vild! Dom gör nämligen saker av ålskinn i fantastiska färger. Jag ville ha ALLT, men började med en gulorange (pumpafärgad?) börs. Länkar och bilder finns på bloggen. Dock inte på min färg för den verkar vara ovanlig.

Eva sa...

Hade de den där fantastiska röda datorväskan?

Anonym sa...

Nä inga stora väskor alls tyvärr. Men dom hade två tre varianter med väldigt veckat ålskinn som jag inte hittar någonstans online. Och i riktiga karamellfärger! HA ALLA!

Anonym sa...

Jag fick veta av min kollega, som är en riktig ålguru, att det inte är ålskinn. Det är pirålskinn! En jäkla skillnad, även om båda djuren är slemmiga. Kolla mer på min blog.