söndag 30 augusti 2009

En lägesrapport

Jorå, i stort sett hela lördagskvällen ägnades åt att försöka återinstallera Windows på datorn, vilket inte gick eftersom vi behöver drivrutinerna till den. Vi hann dock med att inmundiga en hemlagad saffransrisotto med kantareller som vi sköljde ner med folköl mellan turerna med datorn. Och sen såg vi Will Ferrell spela George W Bush på Canal+. Mycket roligt, otäckt porträttlikt.

Så nu sitter jag här på Pressbyrån och surfar igen. Killen som jobbar här, ja det verkar bara vara en, har börjat heja på mig som om vi vore toppenpolare. Snart får jag väl börja hoppa in i kassan också, eller lassa in läsk i kylen.

Jag måste köpa en ny vinterkappa. Jag lutar åt att det ska bli den här från Marimekko, just det, klicka på den gröna länken för att titta på den, men jag får skynda på eftersom det bara finns en kvar. Det känns för övrigt helt fantastiskt att hitta en vinterkappa som inte är svart, grå eller tomatröd. Ja, de där tomatröda kapporna är väl en eftergift åt alla "tokiga typer", excentriska kvinnor i medelåldern, alltså såna som jag. Att vi inte per automatik älskar tomatrött tänker nog inte kapptillverkarna på.

Mina läsare i Skellefteå bör gå och se Stupidity som spelar på Club HopUp på Nocks nästa lördag, den 5 september. Det blir fullt ös, det lovar jag!

1 kommentar:

Anonym sa...

Den kommer att bli fantastisk på dej, skitsnygg färg, köp säger jag!
Kram
Miss Ellie!