fredag 3 april 2009

Rockfestival på långfredag

I år är det 40 år sedan förbudet mot att arrangera nöjesevenemang på långfredagen upphävdes. Och vi firar detta med en kanonösig garagerockfestival på Strand, t-bana Hornstull. Det börjar 20.00 och det kostar 100 kronor. Så sitt inte hemma och ha det tråkigt i påsk. Kom hit och rocka med oss!


På Facebook kan man läsa följande om evenemanget. (Jag är inte författare till texten)

"Nu slår Neighbourhood Threat upp portarna för återkommande arrangemang på Strand med en festival med 5 följande heta toppband:

KERHO
Ett av Finlands hetaste punk-popband. Kerho som startade sin bana i London år 2002 av sångerskan Pauliina och trummisen Saska, och har på kort tid gjort sig kända som en livefavorit i Finland.

Sångerskan Pauliina lämnar ingen oberörd och har en energi och karisma få artister har idag. Räkna med ett av de svettigaste framträdandena i Stockholm 2009.

STUPIDITY
Musiken är till 90% eget material och är en mix av allt bandets medlemmar haft med sig i bagaget genom åren från 60-tals pop, soul, rockabilly och R&B, framförd med massor av punkens energi, och ett beat med tyngd, kraft och energi samt ett sound som är snabbt igenkännbart som Stupidity´s alldeles egna.

THE GHOST OF DESPERATE DAN
Gruppen presenterar en slags power pop punk rock, och spelar till 99% eget material.
Ghost har ännu inte gjort sig märkbart kända i Sverige, men spås en ljus framtid med sina starka låtar och kraftfulla framträdanden. Ett band värt att upptäcka.

PAPER
PAPER är en stockholmstrio som spelar punkig new wave. Med sköra melodier och mörka synthar över ett monotont malande, får medlemmarna från bl.a. annat Bear Quartet och tidiga Audionom till ett maskinellt driv som är både hypnotiskt och bedårande tillgängligt.

ALISON BLAIRE
Norrköpingsbaserade Alison Blaire består av bandmedlemmar som har spelat i olika konstellationer av rockband sedan 1992. De gick ihop och bildade Alison Blaire våren 2006 och sedan dess har de bjudit på sin guldkantade och folkölsdoftande punkrock, även kallad Punk Deluxe. Alison Blaires historia innehåller bland annat en EP och Panic & Action tour 2008.

D.J. Johnny burning helmut"

3 kommentarer:

Sunkan sa...

Men det är Stupidity som får mig att gå dit. Detta evenemang gör att det inte känns alltför långt till releasen

Eva sa...

Word.

Anonym sa...

Hello
cheap vardenafil
This article tries to help you answer your questions.
[url=http://www.guelphcaribbeancuisine.com/]cheap levitra[/url]

4. What are the usual recommended doses of Levitra? ? 10 mg taken approximately 25 - 60 minutes before sexual activity is the usual starting dose.
http://www.guelphcaribbeancuisine.com/ - levitra online

1. How is erection achieved? Penile erection occurs with the relaxation of smooth muscle in the corpus cavernosum and its associated arterioles.