onsdag 3 mars 2010

Ska jag köpa bågar av Tom?



Det mesta i mitt liv kretsar kring synen just nu. Knappt har jag hunnit fylla tant förrän ålderskrämporna dykt upp med full styrka. På nolltid har jag gått från måttligt översynt till superduper dito. Jag har ont i ögonen och måste blunda långa stunder för att orka läsa. Och optikern vet inte vad han ska ge mig för styrka. Jag har fått en remiss till en ögonläkare. Med lite tur kan jag få en tid om en månad. Annars kan det dröja upp till ett halvår.

Någon på jobbet hade med sig ett gäng bågar som hon skulle välja mellan i dag. Jag provade ett par och tyckte att de passade riktigt bra, förvånansvärt eftersom jag brukar ha stora problem att hitta någonting som funkar. Bågarna har Tom Ford gjort. Vilken kille: kläder, parfym och film.

Övre bilden föreställer mig i mina nuvarande. Nedre bilden Tom Ford-bågarna. Vad tycker ni? Vilka passar mig bättre?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Oj vilken skillnad från zombiebilderna! Lutar mot brillorna på övre bilden.

/Sara

Anonym sa...

har nyss bytt glasögon,men för ca 3 år skaffade jag nya, frågade om inte modet skulle ändras till större glass, blev avsnoppad( tyckte jag) med det kommer alldrig att hända, och se nu, allt kommer tillbaka, gissa vem som har haft alla mode jeans, snäva ,vida ve jeans, några ska tjärna pengar på oss, så har det alltid varit och så kommer det alltid att förbli .
lättlurad el inget val

åsa sa...

helt klart de undre bågarna. Du passar mkt bra i dem. det där är TF:s bästa båge