onsdag 24 juni 2009

Fiskkinder pa menyn

Det regnar i Boston ocksa. Vart jag an aker sa foljer regnmolnen med, tycks det. I dag har jag tillbringat nagra timmar vid Harvard Square, Cambridge. Jag halsade pa Andrea pa jobbet och sedan gick vi till en spansk restaurang dar vi drack rosevin och at chevre med karamelliserade fikon och honungsrostade valnotter. Sedan at vi en gryta med fiskkinder (!!!!!!) Utsokt. Folk som sager att man inte kan fa god mat i USA ljuger. Eller har inte varit har.

4 kommentarer:

Annika sa...

Hej!

Fiskkinder äter man även på Island. Där har man sedan urminnes tider lärt sig ta vara på allt på fisken. Jag minns att jag åt en gryta med torskkinder när jag var där.

Anonym sa...

Jag har köpt marulkskinder på Saluhallen i Uppsala. Mycket gott! Det var fint kött, man reagerar nog bara på själva ordet "kinder", men det var ju som små filéer. /Karin

Sunkan sa...

Aldrig hört talas om fiskkinder.
Men om rådjurshjärta är gott kan fiskkinder vara gott det med. Undrar om det finns att köpa i Stockholm. Hmmm... Vore kul att testa!

Anonym sa...

Små fiskkinder, det låter rörande på något sätt,fast lite läskigt med :-) Kramar från vegot E!!