onsdag 5 december 2007

I går chips, i dag ostkrokar

Jag har hittat en nyttig kurs, en praktisk handledning i hur man äter ostsnacks.

Kursmoment:
- Introduktion och grundläggande kunskaper.
- I affären - att välja rätt.
- Plats att äta på?
- Ätmetoder och förvaring.
- Att bjuda eller inte bjuda?
-Ostbågar i utlandet och avslutning.

Det är en utförlig text med allt man kan behöva veta. Tyvärr har författaren fel på en punkt: Det heter faktiskt ostkrokar.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken jädra lång kurs! Jag vill ha minst 1 högskolepoäng om jag genomför den.

Hajcharlott sa...

Jag köpte OLW:s nya bågar med mindre fett. Har någon testa dom än? Tänkte avnjuta dom i helgen. Tänk om dom är jätteäckliga?! Men då äter nog G upp dom...

Charlott - the Goblin girl

Hajcharlott sa...

Förresten... Jag tänkte baka lussekatter i helgen. Kesella är rena döden för en laktosintolerant! Är det som en person skriver, att man bara har det i för att bullarna ska bli mer "light" och att man kan ha i mer smör istället, för att bullarna ska bli saftiga? Och vad är Frutty som någon rekommenderar?